موسسه تشریفاتی همراهان سیاحت

موسسه تشریفاتی همراهان سیاحت
×
طراحی سایت فروشگاهی فرکام

موسسه تشریفاتی همراهان سیاحت

موسسه تشریفاتی همراهان سیاحت

موسسه تشریفاتی همراهان سیاحت

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۱
  • ۰


قبرستان خوفناک ، قبرستان جن ها ، قبرستان تیس


مکانهای خوفناک و رازآلود ایران : مجموعه ای از مؤسسه گردشگری همراهان سیاحت


 قبرستان جن همانند نامش مکانی ترسناک است. مردم تیس در چابهار اینجا را مکان دفن اجنه میدانند، ولی با این وجود قبرستان خود اهالی نیز در همسایگی همین محل قرار دارد. 

قربستان جن ها

 قبرستان جن


قبرستانی خاموش و مرموز در این روستای ۲۵۰۰ ساله وجود دارد بلوچها به آن «جن سنط» یا گورستان جن میگویند. این گورستان با سنگقبرهای عظیمالجثه مکانی جالب برای ماجراجویانی است که به دنیای ماورالطبیعه علاقه دارند. سنگ قبرهای بزرگ و عجیب در این گورستان محلیها را به این باور رسانده که این گورها محل دفن آدمیزاد نیست. در این گورستان قبرها کنار هم روی سطحی صخرهای حفر شدهاند که این شیوهی حفاری پرسشهای زیادی را به وجود آورده است. چه کسانی این گورها را حفر کردهاند؟ چرا سطح سنگی را برای حفر انتخاب کردهاند؟ با چه وسیلهای حفر شده است؟ و در نهایت پاسخ را به دنیای دیگری کشیده است.

قبرستان جن ها
طبق باور مردم محلی:

این گورها متعلق به جن هاست ،آنها مردگان خود را در حصار این سنگها دفن کردهاند، شب که میرسد جنها بر سر گور از دسترفتگان خود حاضر و به مویه و مرثیهسرایی مشغول میشوند. هر کس که شبانگاه گذرش بر این گورستان بیفتد، مورد نفرین جنها قرار میگیرد و با عذابی سخت بعد از چند روز میمیرد.

این گورستان بر تپهای کم ارتفاع مشرف بر روستای تیس و در پای کوه پیلبند قرار گرفته است. در کنار این گورستان که به قبرستان شماره یک تیس مشهور است، قبرستان امروزی مردم روستا قرار دارد. اما گورهای این گورستان بر سطح خاکی نرم حفر میشوند. مردم روستا اگرچه درگذشتگان خود را در این گورستان به خاک میسپارند، اما مراقبند که شب گذرشان به گورستان جنها نیفتد. عدهای معتقدند که شاید حفرکنندگان، به دلیل حفظ مردگان و در گذشتگان از گزند جانوران و خورندگان زیر زمینی، رنج کندن سنگ را بر خود هموار میکردند و گورها را اینچنین میساختند تا به مردگانشان احترام بگذارند.

قبرستان جن ها

زمان ساخت قبرستان جنها به درستی مشخص نیست. ظاهر قبور نشان میدهد این آثار مربوط به زمانهای بسیار دور است. تمام قبرها در دامنه کوه و در دل سنگها کنده شدهاند. علیرغم گذشت زمان و تخریب قبور توسّط باد و باران و عوامل دیگر هنوز قبرهای زیادی در این مکان باقیمانده است. گورها در اندازههای بزرگ و کوچک ساخته شدهاند. در میان این قبرستان یک قبر کاملا سالم و قدیمی نیز دیده میشود که ۲۲۵ سانتیمتر طول و ۱۱۰ سانتیمتر عرض دارد. آثار چنین قبوری در دامنه کوههای شهباز استان مرکزی نیز وجود دارد.

قرار گرفتن قبرستان در دامنه کوهو وحشت مردم از نزدیک شدن به این مکان هنگام غروب و شب یکی از دلایل نامگذاری این محل بنام قبرستان جنهاست. گروه اندکی نیز معتقدند در هنگام غروب صدای گریهها و مویههایی از این گورستان به گوش میرسیده است.

همراهان سیاحت 

نویسنده : سمیرا میرکاظمی

  • سمیرا میرکاظمی
  • ۱
  • ۰

مکانهای راز آلود و خوفناک ایران 

ماجراجویی در مناطق ترسناک یکی از جذابیت های گردشگری است، برای همین هر از گاهی فهرستی از جاذبه های گردشگری عجیب و ترسناک بیرون می آید که راهنمایی می شود برای آن دسته از ماجراجویان کنجکاوی که می خواهند سفری سرشار از هیجان و دلهره را تجربه کنند

بیشتر مکان هایی که در ایران به اصطلاح ترسناک و یا مرموز معرفی شده اند، داستانی عجیب و گاه باورنکردنی دارند که کنجکاوی مسافران غریبه را برمی انگیزد تا حتما آن منطقه را ببینند و روح کنجکاو خود را در آن محیط عجیب به چالش بکشند، مثل ریگزار جن که عنوان وحشتناک ترین منطقه ی ایران را به دوش می کشد و هیچ برگشتی از آن متصور نشده و یا دره ای که روزها زیبایی شگفت انگیزی دارد و شب ها محل گذر ارواح است و افسانه های دیگری از این دست که برای خزینه ی حمام های قدیمی، خانه های کاه گلی، قنات های باریک و عمیق و جنگل های انبوه روایت می شود؛ اکنون در این گزارش به معرفی تعدادی از این مکان های رازآلود و خوفناک می پردازیم.


مکانهای راز آلود و خوفناک ایران، گردآوری شده در همراهانسیاحت 

غار قاتل " غار پراو "

غار پرآو

حفره ها و تنگناهای عمیق سرشار از سکوت و سیاهی و حتی گاهی صدای جانورانی چون خفاش ها در دالان های تنگ ، همیشه مکان هایی هیجان انگیز برای ماجراجویی بوده اند.

دلیل نامگذاری

نام این غار پَرآو یا غار پَرو  است که در زبان محلی به معنای پرآب به کار می رود. به نظر می رسد این نامگذاری چندان هم بی ربط نیست .

غار پَراو در 12 کیلومتری شمال شرقی کرمانشاه نزدیک روستای چالآبه در ارتفاع 3050 متری میدان جنوبی قله کوه پراو با 751 متر عمق با 26 حلقه چاه، یکی از عمیق ترین و صعب العبورترین غارهای جهان است.عمیق ترین چاه پرآو 42 متر عمق دارد، دهنه ی ورودی غار کاملا چاهی است و ورود به آن به گردشگران معمولی و حتی غارنوردان غیرحرفه ای اصلا توصیه نمی شود.

غار پراو

برودت دمای هوا در پرآو به دلیل آب جاری داخل آن که حاصل ذوب شدن یخچال های زیرزمینی است می باشد، این دما همیشه بین یک و سه درجه سانتی گراد است و همین مساله پیمایش غار را سخت می کند. جدا از این، گذرگاه های تنگ و خرچنگ روها، ریزشی بودن برخی از قسمت های غار، تراورس های خطرناک و چاه های عمیق، پرآو را در دنیا به غاری صعب العبور و سخت تبدیل کرده، به طوریکه پنج غارنورد ایرانی جان خود را در این غار از دست داده اند و اجساد برخی از آن ها هیچ وقت به بیرون از غار منتقل نشده است.

  همراهان سیاحت 

 نویسنده : سمیرا میرکاظمی 

 

  • سمیرا میرکاظمی